Allround Automonteur / vrachtwagen monteur (Berkel-Enschot)

Noord-Brabant

Fulltime

Techniek

MBO

Wat ga je doen?

Binnen ons groeiende bedrijf, dat zich toelegt op de hoogwaardige reparatie en het uitgebreide onderhoud van diverse merken personen-, bestel- en vrachtwagens, zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste en toegewijde 2e Monteur voor zowel lichte als zware bedrijfswagens. Ons bedrijf staat bekend om zijn professionele diensten en uitstekende klantenservice, en we zoeken iemand die ons team komt versterken en bijdraagt aan onze voortdurende groei en succes.

Als 2e Monteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud en service aan een diverse vloot van bedrijfswagens en bijbehorend materieel. Je voert een breed scala aan technische taken uit, variërend van regulier onderhoud tot complexe reparaties. Je werkt samen met een ervaren team van monteurs en draagt bij aan een efficiënte werkplaatsomgeving.

Wat vragen we?

  • Je bent in het bezit van een diploma als 2e Autotechnicus of een vergelijkbaar diploma op technisch gebied.
  • Fysieke kracht en uithoudingsvermogen zijn belangrijk, aangezien je regelmatig zware onderdelen moet tillen en moet werken met voertuigen van verschillende gewichten.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal is essentieel om effectief te kunnen communiceren binnen het team en met collega's.
  • Je bent een uitstekende teamspeler en kunt zowel zelfstandig als in samenwerking met anderen werken.
  • Verantwoordelijkheidsgevoel, flexibiliteit en nauwkeurigheid zijn kernkwaliteiten die je inzet in je dagelijkse werkzaamheden.

Wat bieden we?

  • Je krijgt de kans om te werken in een moderne, goed uitgeruste werkplaats die is voorzien van geavanceerde diagnose- en programmeerapparatuur. Dit stelt je in staat om op hoog niveau technisch werk uit te voeren.
  • We investeren in jouw professionele ontwikkeling door middel van diverse cursus- en opleidingsmogelijkheden. Hierdoor kun je je technische vaardigheden verder aanscherpen en blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de autotechniek.
  • Je neemt deel aan een verantwoordelijke en afwisselende functie waarbij je bijdraagt aan de betrouwbaarheid en veiligheid van onze voertuigen.
  • Naast een aantrekkelijk salaris bieden we ook secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding voor afstanden van meer dan 10 km.
  • Ons bedrijf valt onder het COA-tweewielerbedrijf binnen de kleinmetaalbranche, wat zorgt voor stabiliteit en een prettige werkomgeving.

Solliciteren Terug naar overzicht

© 2024 Vooruitzenden.